perjantai 22. lokakuuta 2010

Olkinainen osuuskunnassa, osa 1.

AMK-projekti-Satu (ja Mirtzikin) oli pettynyt, kun pienryhmämme ei valinnut tätä tehtäväksi. "Jälki jää" -näyttelyyn valmistamme kaksi Miuden vavisuttavien tarinoiden saattelemaa koruteosta sekä Tuulian julman joukkomurha-sota -olanyliketjun. Ne nähtyänne ette enää Olkinaista kaipaa. Vaikka tulee tuostakin hyvä, jonain päivänä, kun alan sitä vääntää.
Siitä ei tule noin nätti ja söpö, vaan enemmänkin Heikki Salon Olkinainen -kipaleen tunnelman kaltainen, kömpelöllä rakkaudella lantuista kyhätyn tekeleen oloinen. Erityisesti sen pitkän, harmaan tuulen tuivertaman tukan valmistaminen tulee olemaan suuri haaste. I can't wait!

Syyslomalla on aina tällaista. Tai aina lomilla: ideaa ja intoa pukkaa hulluna. Minulla on kotona juustonkuorivahaa, joten niitä rumihia voisin jo pykätäkin. Mutta minulle tyypilliseen tapaan koko lomani on buukattu täyteen kaikenlaista tapaamista. Että ei kerkijä.
Ei kerkijä edes leipätyötä harjoittaa yhtään. Muutama kirja-arvostelu tuossa minua odottaa. Rillipää ja läski, Miehen oma kirja sekä Rakastaa, ei rakasta -teoksien selkämysten tekstit huutavat syyttävästi. Lue Tyrvis niin tiedät! XD

Luvassa on myös osuuskuntajuttuja. Viljan, Ingan ja muiden huippisten kanssa olemme keskustelleet valmistumisen jälkeen Vammalaan perustettavasta osuuskunnasta. Tilatkin on katsottuna!
Nyt näyttää vahvasti siltä, että sitä odotellessa saan kunnian paiskia hommia Tuomaksen, Yrjön ja muide hoocee-gurunalkujen osuuskunnassa. Perästä kuuluu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti